home > partneri > F-secure
home
o nama
aktuelno
ponuda
dućan
partneri
  F-secure
kontakt
 


Bezbednost kao Usluga

Za F-Secure, sam koncept ponude bezbednosti u vidu usluge nije novost. Kompanije prosto nisu vredne pomena ukoliko prodaju svoj softver i odmah zatim zaborave na svoje klijente, ostavljajući ih na milost i nemilost daljim, novim pretnjama. To se naročito odnosi na kompanije koje se bave razvojem rešenja za bezbednost sistema, gde su konstantni uvid i podrška klijentima apsolutno neophodni u toku celog dana, svakog dana u godini. Zaštita od virusa, crva, trojanaca i spyware programa, jedini su način da se obezbedi dugoročno zadovoljstvo naših klijenata, kao i kvalitet proizvoda koje nudimo. Dobar antivirus proizvod bez stalne podrške 24/7, nije proizvod koji će dugoročno da postigne uspeh.


F-Secure Internet Security 2006

F-Secure Internet Security 2006 ne štiti Vas samo od virusa i spyware programa, već i od nelegalnog upada hakera prilikom krstarenja Internetom. Program Vam omogućava bezbednu upotrebu računara bez bojazni inficiranja podataka ili krađe privatnih informacija. Vaš računar niko ne može da upotrebi za ilegalne radnje.

Novi F-Secure Messaging Security Gateway™

Novi F-Secure Messaging Security Gateway™ nudi Vam trenutno najkompletnije i najefikasnije rešenje na tržištu za bezbednost email poruka. Omogućava robusni MTA sa bezbednošću perimetra, sadrži antispam, antivirus, bezbednu razmenu poruka i proveru odlazećeg sadržaja, sve to u jednom uređaju koji je uz to izuzetnio jednostavan za postavku i upotrebu.

Saznajte više ... -->