home > aktuelno
home
o nama
aktuelno
ponuda
dućan
partneri
kontakt
 


Proizvodi

U našoj ponudi možete naći različite modele računarskih komponenti i perifernih uređaja renomiranih svetskih proizvođača. U test/dijagnostičkom centru uklapanjem komponenata kreiramo konfiguracije sa najboljim performansama za odgovarajuću namenu računara.

-->


Edukacija

U učionicama koje zadovoljavaju najstrože, Microsoft standarde, pomoći ćemo Vam da savladate kako osnovne tako i najnaprednije veštine korišćenja Microsoft softvera. MCP, MCSA, MCSE, MCDBA, MCSd su neke od prestižnih titula za koje ćemo Vam pomoći da dobijete Microsoft sertifikate proiznate u celom svetu. Sva predavanja vode visokostručni predavači sertifikovani od strane Microsofta.

-->


Licenciranje

Software Assurance (SA) je opcija licenciranja koja obezbeđuje da je korisnik u toku trajanja ugovora uvek licenciran za najnoviju verziju softvera. Svi raniji načini nadogradnje na novu verziju (VUP - Version Upgrade, PUP -Product Upgrade, CUP - Competitive Upgrade i UA - Upgrade Advantage) su zamenjeni novim načinom nadogradnje Software Assurance.

-->


Hit ponuda

Ono što nas izdvaja od drugih je Hit ponuda. U svakom trenutku imamo vredan prizvod koji nudimo kupcima po izuzetno povoljnim uslovima.

-->