home > partneri > Symantec
home
o nama
aktuelno
ponuda
dućan
partneri
  Symantec
kontakt
 

 

Symantec Enterprise Sales Partner

U današnjem poslovanju, najvrednije su informacije kojima raspolaže vaše preduzeće. Internet je doneo nezamenljivi vid komunikacije, razmene informacija i poslovanja. Bezbednost podataka i funkcionalnost komunikacija nikada nije bila bitnija za opstanak i napredovanje jednog preduzeća.

Lim-IT d.o.o. Novi Sad kao zvanični partner firme Symantec (Symantec Enterprise Sales Partner) je u poziciji da ponudi kompletna rešenja za zaštitu i sigurnost računarskih mreža od virusa i svih drugih napada. Kao Enterprise Sales Partner Lim-It ima iskustva za implementaciiju Symantecovih Enterprise i Corporate rešenja.

Symantec, svetski lider u oblasti zaštite računarskih sistema i bezbednosti Internet komunikacija u svojoj ponudi ima širok opseg softverskih proizvoda koji su vezani za bezbednost podataka kao i za bezbednost rada u mreži. Rešenja su namenjena kako pojedincima tako i prteduzećima svih veličina uključujući i informatičke firme koje nude usluge i svoja rešenja. Symantec najpoznatiji po antivirusnoj zaštiti, svojim firewall i VPN (virtual private network) rešenjima, zaštiti od neželjenih upada u mrežu i tehnologijama udaljenog upravljanja.

Saznajte više o symantecu ... -->