home > partneri
home
o nama
aktuelno
ponuda
dućan
partneri
kontakt
 


Lim-IT je u svoju poslovnu filozofiju ugradio i razvijanje partnerskih odnosa sa poznatim svetskim kompanijama iz domena informacionih tehnologija.


Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft Gold Certified Partner status dobijaju samo oni Microsoft partneri koji mogu dokazati svoju stručnost za određeno područje primene Microsoft tehnologija i to kroz uspešne reference, sertifikate zaposlenih i iskustvo na projektima.

Saznajte više ... -->


IBM Advanced Partner

IBM je najpoznatiji američki proizvođač računara poynat i pod nazivom "Big Blue", zbog boje svog logoa. Postoji uzrečica koja je postala pravilo: "Niko se nije požalio zbog kupovine IBM proizvoda".

Saznajte više ... -->


Symantec Enterprise Sales Partner

Lim-IT d.o.o. Novi Sad kao zvanični partner firme Symantec (Symantec Enterprise Sales Partner) je u poziciji da ponudi kompletna rešenja za zaštitu i sigurnost računarskih mreža od virusa i svih drugih napada. Kao Enterprise Sales Partner Lim-It ima iskustva za implementaciiju Symantecovih Enterprise i Corporate rešenja.

Saznajte više ... -->


Bezbednost kao Usluga

Za F-Secure, sam koncept ponude bezbednosti u vidu usluge nije novost. Kompanije prosto nisu vredne pomena ukoliko prodaju svoj softver i odmah zatim zaborave na svoje klijente, ostavljajući ih na milost i nemilost daljim, novim pretnjama. To se naročito odnosi na kompanije koje se bave razvojem rešenja za bezbednost sistema, gde su konstantni uvid i podrška klijentima apsolutno neophodni u toku celog dana, svakog dana u godini.

Saznajte više ... -->