home > partneri > Microsoft
home
o nama
aktuelno
ponuda
dućan
partneri
  Microsoft
kontakt
 

 

Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft Gold Certified Partner status dobijaju samo oni Microsoft partneri koji mogu dokazati svoju stručnost za određeno područje primene Microsoft tehnologija i to kroz uspešne reference, sertifikate zaposlenih i iskustvo na projektima.

Lim-IT d.o.o. Novi Sad je Microsoft Gold Certified Partner specijalizovan za kategorije Learning Solution i Networking Infrastructure Solutions. Ovo Microsoftovo priznanje za ostvarenja u sklopu Microsoft Official Curriculum programa, na međunarodnom nivou, potvrđuje da je Lim-IT izgrađen zadovoljavajući strogo propisane Microosoftove standarde. Ovim se priznanjem Lim-IT svrstava u elitnu grupu svetskih ponuđača IT usluga baziranih na Microsoftovim tehnologijama, sa dugoročnom predanošću ka očuvanju vrhunskog kvaliteta svoje ponude i otvorenošču za buduće tehnologije.

U učionicama koje zadovoljavaju najstrože, Microsoft standarde, pomoći ćemo Vam da savladate kako osnovne tako i najnaprednije veštine korišćenja Microsoft softvera. MCP, MCSA, MCSE, MCDBA, MCSd su neke od prestižnih titula za koje ćemo Vam pomoći da dobijete Microsoft sertifikate proiznate u celom svetu. Sva predavanja vode visokostručni predavači sertifikovani od strane Microsofta.

Lim-IT d.o.o. Novi Sad je takođe i

  • Microsoft Key Partner
  • Microsoft Large Account Reseller
Saznajte više ... -->